HOE ORGANISEERT U UW BEZOEK AAN ONZE KLINIEK?

 

1. Na overleg met uw consulente boekt u een voor u geschikte vlucht naar Boedapest. Dagelijks zijn er goedkope vluchten vanuit Brussel, Charleroi en Eindhoven.  Indien gewenst kan uw consulente u hierbij adviseren.

 

2. Aan de hand van uw vluchtgegevens boekt uw consulente uw verblijf in één van onze partnerhotels en al uw bezoeken aan onze kliniek inclusief het transport tussen luchthaven, hotel en kliniek.


3. Bij aankomst in de luchthaven (*) begeeft u zich naar onze Kreativ Dental balie en u ontvangt uw afsprakenkaart van onze kliniek. Vanaf dan is alles voor u geregeld. 

 

* Voor reizigers die komen per auto of trein, bespreek dit met uw consulente.

 

Dit is onze Kreativ Dental balie op de luchthaven van Boedapest, Liszt Ferenc. Deze bevindt zich in terminal 2A, voorbij de bagage afhaling.

GRATIS EN VRIJBLIJVENDE CONSULTATIE, HOE WERKT DIT?

 

1. U word grondig onderzocht en u ontvangt in het Nederlands een duidelijk behandelplan met gedetailleerde prijsofferte in Euro.

 

2. Het behandelplan wordt met u uitvoerig besproken en onze specialisten lichten toe welke oplossingen er mogelijk zijn.

 

3. U kan de behandeling meteen starten zoals de meeste van onze patiënten of u kan er thuis rustig over nadenken en eventueel later beginnen.

 

Engels is de voertaal in de kliniek en de meeste van onze artsen verstaan ook Duits.